Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 godz.
Soupe au chou-fleur rôti et à l'huile de piment
1 godz. 20 min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto tout vert
40 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 godz.
Gnocchi au potiron jaune
1 godz. 15 min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min