![Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8768670B-04A5-4CB4-B1A2-9B21955CB7D6/Derivates/182ede96-f1af-4bf8-b47b-289a9872a957.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Risotto aux asperges
35min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Risotto aux asperges
45min
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45min
Risotto tout vert
40min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min