Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
TM5 TM6

Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

3.7 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 15 g de beurre
  • 200 g d'orge perlé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g d'asperges vertes
  • 50 g de parmesan, en copeaux
  • 4 c. à café bombées de mascarpone

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1423 kJ / 340 kcal
Protein
12 g
Karbonhidrat
38 g
Yağ
14 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler