Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 2 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 700 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln
- 700 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g braune Champignons, geviertelt oder in Scheiben
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein
- 70 g Preiselbeerkompott
- Pfeffer zum Abschmecken
- Chilipulver zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Fleischklößchen-Suppe
30 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min