Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 2 TL Gulasch-Gewürzmischung
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 700 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln
- 700 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g braune Champignons, geviertelt oder in Scheiben
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein
- 70 g Preiselbeerkompott
- Pfeffer zum Abschmecken
- Chilipulver zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe
1hod. 15min
Coq au vin
2h
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Speck-Majoran-Frikadellen
35min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Gulaschsuppe
1h 5min
Bihunsuppe
45min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min