Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Mini-Rouladen
3 godz. 30 min
Bolognese classico
5 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Meatballs in Tomatensauce
45min
Glasnudeln mit Steak-Spitzkohl-Sauce
45min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min