Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5u. 20min
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Bolognese classico
5h
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.
Winzertopf
2h 40 min
Glasnudeln mit Steak-Spitzkohl-Sauce
45 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min