Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Kümmelsamen
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 7 Prisen Pfeffer
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butterschmalz
- 300 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Schweinegulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Apfelessig
- 30 g Mehl
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 Tomaten, grob gewürfelt
- 800 g Rindfleischbrühe
- 2 Lorbeerblätter
- 200 g festkochende Kartoffeln, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1927 kJ / 460 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Gulaschsuppe
1h 15 min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Ungarisches Letscho
50 min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Rindfleischeintopf
1h 40 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.