Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Reis
- 50 g Mehl
-
50
g trockener Weißwein
veya 50 g Hühnerbrühe - 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2617 kJ / 625 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.5 g
Alternatif tarifler
Hühnerfrikassee
1h 20min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Königsberger Eintopf
45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2 Std.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.