Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 150 g Milch
- 50 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL körniger Senf
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 60 g Öl
- 20 g Mehl
- 30 g Weißwein
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3657 kJ / 874 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinierte Schweinenackensteaks
2 Std. 30 Min
Königsberger Spargel-Ragout
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Bouletten griechisch
25min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h