Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 500 g Hähnchenbrustfilets
- 500 g Leipziger Allerlei, TK
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g trockener Weißwein
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- 1 TL Worcester-Sauce
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1821 kJ / 434 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Eier in Petersiliensauce
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hähnchen mit Erbsen, Reis und Kräutersauce
50min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1sa 15 dk
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std. 10 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.