Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Hähnchenbrust, mit Haut und Knochen (ca. 500 g)
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 60 g Butter
- 60 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Curry, mild
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Hühnersuppe (gebunden)
35min
Linsensuppe
8u. 45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1hod. 50min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 Std. 30 Min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min