Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 524 kJ / 125 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 1.75 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo a las hierbas
40min
Ensalada de frutas con trigo y zanahoria
9h
Pechuga de pavo rellena
45 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1 Std.
Ensalada de espelta y pollo
1 Std. 15 Min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30min
Pechugas de pollo rellenas, manzanas, batatas y salsa curry
1 godz. 25 min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 Std.
Rollitos de lenguado con piperrada
30 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min