Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2166 kJ / 516 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 36.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Crème brûlée à la violette
2h 15min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25 min.
Bavarois tomate-fraise
2 godz. 25 min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
Couronne fruitée
6h
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Mousse fruits de la Passion
2h 30 min
Île flottante au foie gras
25 min