Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de blancs de poireau en tronçons
- 100 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
- 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre
-
4
pincées de gingembre en poudre
veya 4 pincées de quatre-épices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2909 kJ / 698 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 47 g
Alternatif tarifler
Lapin à la moutarde
1 Std.
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min
Filet mignon au cidre
35 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min