Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pudla
- 250 g Wasser
- 5 g Koriander, abgezupft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Kichererbsenmehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Blattspinat, frisch
- 50 g Pflanzenöl
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g Zwiebel, geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Paneer, in Stücken, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paneer
5h 30min
Rote Bete Tikki
1 godz.
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Dhal
40 min
Paneer
6sa 30 dk
Palak Paneer
45 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Paneer Makhani
1 godz.