Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pudla
- 250 g Wasser
- 5 g Koriander, abgezupft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Kichererbsenmehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Blattspinat, frisch
- 50 g Pflanzenöl
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g Zwiebel, geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Paneer, in Stücken, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüse Biryani
50 min
Chana Masala
45 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Paneer
5h 30min
Dhal
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Gemüsefüllung für Samosas
30min
Paneer
6h 30 min
Rote Bete Tikki
1 godz.
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min