Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Schalotten
- 100 g Weißwein, trocken
- 20 g Weißweinessig
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 60 g Wasser
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 Msp. Senf
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 8827 kJ / 2109 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 221 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
20min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Sauce Hollandaise
15 min
Safran-Aioli
40min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Remoulade
10 min
Zabaglione
15 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min