Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mittelmeersauce
- 20 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, nur den weißen Teil, in Stücken
- 1 Fenchelknolle (ca. 270 g), in Stücken
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 3 Tomaten (300-350 g)
- 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 1 TL grobes Salz
- 700 g weiße Fischfilets, frisch oder aufgetaut, ohne Haut
- 400 g Wasser
Rotbarben-Mousseline
- Butter zum Einfetten
- 500 g Rotbarbenfilet oder Red Snapper-Filets
- 4 Eiweiß
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 250 g Sahne
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
-
200
g Crème fraîche
veya 200 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Saibling mit Artischocken
40min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Aprikosen-Eis
12hod. 20min
Seezungenröllchen
50min
Vitello Tonnato
48 godz.
Crème brûlée
6 Std.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 phút
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min