Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fleisch
- 1 TL Salz
- 1 Bund Suppengrün, in groben Stücken (1 Stange Porree, 1 Stück Sellerie, 1-2 Möhren)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 1 Chilischote
- 1000 g Weißwein, trocken
- 1000 g Kalbfleisch (Nuss), am Stück
Sauce
- 300 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
-
30
g Sardellenpaste
veya 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 8 Cornichons, klein, halbiert
- 25 g Kapern, abgetropft
- Salz
- Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1482 kJ / 354 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
40 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Salsa Verde
10 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Tapenade
5min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min