Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Protein
- 77.2 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 64.5 g
- Doymuş Yağ
- 27.2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1050.6 mg
Alternatif tarifler
Sticky Chilli Beef
55min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Best Beer Battered Fish
30min