Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 pellizcos de azafrán
- 100 g de agua caliente
- 8 clavos enteros
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 2 cucharadas de garam masala (ver receta básica)
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 2 palos de canela
- 1 cucharada de jengibre molido
- 2 cucharaditas de chile seco desmenuzado
- 2 hojas de laurel secas
- 30 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de dientes de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Té con especias indio (Masala chai) - India
15min
Chile sin carne
1h
Curry indio de verduras
40 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min