Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 godz. 10 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Gratin de blettes
1 godz.
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Galettes de chou-fleur au fromage
45 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min.