Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 godz. 25 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Risotto au potimarron
1 godz.
Lasagne chèvre-courgette
1 godz.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min