Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de blettes
1hod.
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Gratin de brocoli au parmesan
1 godz. 5 min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 godz. 5 min