Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1701 kJ / 409 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée panais potiron
45 min
Parmentier de canard, panais et carotte
1 godz. 10 min
Purée potiron-orange
30min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Parmentier merlan, poireau et courge
1u. 15min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 min
Courge butternut farcie au poulet
1u. 15min