Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1962 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 64.8 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 366.5 mg
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto à la betterave
30min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au potiron
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au chou-fleur
45min