Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g su
- 300 g kısa taneli beyaz pirinç, (örn. suşi pirinci), durulanmış ve süzülmüş
- 60 g Çin lahanası, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 40 g havuç,ince şeritler halinde dilimlenmiş (2 mm)
- 4 dilim kombu yosunu, (her biri yakl. 2 cm) (isteğe bağlı)
- 12 - 14 ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş
-
300
g kabuklu midye, temizlenmiş
veya taze kum midyesi, temizlenmiş - 250 g kalamar halkası
- 75 g soya sosu
-
60
g sake
veya 60 g pirinç şarabı - 1 - 2 tk tuz
- 2 tk susam yağı
- 80 g miso ezmesi (bkz. öneriler)
- 5 tutam kurutulmuş wakame
- 200 g yumuşak tofu, küp küp doğranmış (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Somon Tartar
10 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Nessuna valutazione
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2 Std. 30 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Tatlı Tart Hamuru
1 Std. 50 Min