
Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su1440 g
-
kısa taneli beyaz pirinç (örn. suşi pirinci), durulanmış ve süzülmüş300 g
-
Çin lahanası parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
soğan ikiye bölünmüş, ince dilimlenmiş (2 mm)100 g
-
havuç ince şeritler halinde dilimlenmiş (2 mm)40 g
-
kombu yosunu (isteğe bağlı) (her biri yakl. 2 cm)4 dilim
-
ayıklanmış büyük karides temizlenmiş12 - 14
-
kabuklu midye, temizlenmiş300 g
-
kalamar halkası250 g
-
soya sosu75 g
-
sake60 g
-
tuz1 - 2 tk
-
susam yağı2 tk
-
miso ezmesi (bkz. öneriler)80 g
-
kurutulmuş wakame5 tutam
-
yumuşak tofu (isteğe bağlı) küp küp doğranmış (1.5 cm)200 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
478 kcal /
2015 kJ
Protein
30 g
Yağ
7 g
Karbonhidrat
71 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye