Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 2 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Sugo con guanciale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante intero
- 120 g di guanciale di maiale a listerelle (1 cm circa)
- 30 g di pecorino a scaglie (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di granella di nocciole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 33.9 g
- Yağ
- 32.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Tagliatelle smalzade
2 godz. 30 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Marinatura per la selvaggina
20min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Fettuccine all'abruzzese
1h
Spaghetti all'amatriciana
35min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30min