Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Frittata con battuto di fave
45 Min
Zuppa di pesce misto
40 min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Polpo in rosso
35min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Calamari in umido
55min