Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Trippa in umido
1h 10min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Lumachine in rosso
1h 40min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min