Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla
- 50 g di carota
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di guanciale di maiale stagionato, a cubetti
- 1 pomodoro a cubetti, senza semi e buccia
- 6 foglie di lattuga verde, a listarelle
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 3 carciofi romani, a fette sottili
-
450
g di fave fresche sgranate
veya 450 g di fave surgelate, decongelate - ½ cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1495 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie in zimino
40min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Zuppa di carciofi
35 dk
Coda alla vaccinara
3 Std.
Acquacotta
50 min
Fave in umido
1 Std.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 min
Fave al guanciale
35 dk
Favata sarda
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Tozzetti
1h 30 min