Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla
- 50 g di carota
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di guanciale di maiale stagionato, a cubetti
- 1 pomodoro a cubetti, senza semi e buccia
- 6 foglie di lattuga verde, a listarelle
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 3 carciofi romani, a fette sottili
-
450
g di fave fresche sgranate
veya 450 g di fave surgelate sgranate - ½ cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1495 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 godz. 10 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Fileja al ragù
3 Std.
Favata sarda
1 godz.
Zuppa di fave
50 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25u. 40min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fave al guanciale
35min
Fave in umido
1 godz.
Zuppa di ceci e castagne
1h 20min
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min