Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di calamari freschi ad anelli
- 150 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di bulgur, sciacquato e scolato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 godz. 10 min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1 Std.
Pulao di gamberi
50 Min
Bulgur aromatico con salmone
40 Min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Harira
40 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Bulgur ai gamberetti
45 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Pad thai
45 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min