Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kochstück
- 125 g Milch
- 25 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Hauptteig
- 245 g Milch, kalt
- 500 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 10 g frische Hefe
-
70
g Rohrohrzucker
veya 70 g brauner Zucker - 50 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 132 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Joghurtbrot
14 godz. 50 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16 godz. 30 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Apfelmäuse
2 Std. 30 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24sa
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Buttermilchbrot
18 godz.