Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 90 g shallots, halved
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 200 g ripe tomatoes, diced (2 cm)
- 60 g dry white wine
- 500 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2384.5 kJ / 569.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 67.4 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 602.2 mg
Alternatif tarifler
Sausage and Fennel Orzotto
50 dk
Orzo with Salmon and Spinach
40 dk
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Mushroom Risotto
30min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40 dk
Spaghetti alla Carbonara
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Asparagus Risotto
45min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Courgette and Feta Risotto
30min