Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 90 g shallots, halved
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 200 g ripe tomatoes, diced (2 cm)
- 60 g dry white wine
- 500 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2384.5 kJ / 569.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 67.4 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 602.2 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Chilli Con Carne
35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min