Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for cooking pasta
- 500 g orecchiette pasta
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
- 60 g almonds
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 50 g olive oil
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Hornazo
Değerlendirme yok
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min