Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1u. 40min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Lamb Stew
50 Min
Beef and Ale Stew
2u. 20min
Beef in Stout
1u. 40min