Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g kereviz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 110 g pırasa, çapı maksimum 3-4 cm, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 60 g soğan
-
160
g konserve doğranmış domates, suyu süzülmüş
veya 160 g domates, ikiye bölünmüş - 130 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 diş sarımsak
- ¼ tk toz kimyon
- 60 g kırmızı mercimek
- 200 g patates, parçalara bölünmüş (3 cm)
-
15
g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
veya 1 küp tavuk bulyon - 1050 g su
- ½ tk toz karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 710.9 kJ / 169.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.4 g
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Sebze Çorbası
35 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min