Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g kereviz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 110 g pırasa, çapı maksimum 3-4 cm, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 60 g soğan
-
160
g konserve doğranmış domates, suyu süzülmüş
veya 160 g domates, ikiye bölünmüş - 130 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 diş sarımsak
- ¼ tk toz kimyon
- 60 g kırmızı mercimek
- 200 g patates, parçalara bölünmüş (3 cm)
-
15
g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
veya 1 küp tavuk bulyon - 1050 g su
- ½ tk toz karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 710.9 kJ / 169.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.4 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Sebze Çorbası
35min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1h 5 min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min