Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch, geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß, gewaschen
- 100 g Paradeiser, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 713 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 Std. 20 Min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 Min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 min
Einfache Gemüsesuppe
40 min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 min
Bunter Hirsesalat
45 min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1óra 35p
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min