Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 80 g Hartkäse, in Stücken
- 50 g Kürbiskerne
- 280 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
-
2
TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 2 TL Honig - Öl zum Einfetten
- 200 - 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Scheiben
- etwas Salz, grob, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1392 kJ / 338 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Knusperspitze
5h 30 min.
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Bauernbrot
16hod. 15min
Dinkelsemmerl
14ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelpolster
14h 40min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Wurzelbrote, gefüllt
23sa
Buttermilchbrot
18 godz.
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Vinschgerl
14 godz.