Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 80 g Hartkäse, in Stücken
- 50 g Kürbiskerne
- 280 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
-
2
TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 2 TL Honig - Öl zum Einfetten
- 200 - 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Scheiben
- etwas Salz, grob, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1392 kJ / 338 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bier-Ähren
14sa
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Mohnflesserl
14h 30min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min