Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig (am Vortag)
- 140 g Wasser
- 10 g Anstellgut (vom Roggensauerteig)
- 130 g Roggenmehl Type R960
Hauptteig
-
Rapsöl
veya Kokosöl zum Einfetten - 400 g Wasser, kalt
- 5 g frische Germ
- 310 g Roggenmehl Type R960, etwas mehr zum Bearbeiten
- 560 g Weizenmehl, glatt, Type W700
-
10
g Backmalz, pulverisiert (siehe Tipp)
veya 10 g Honig - 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 7183 kJ / 1718 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 361 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 28 g
- Sodyum
- 1183 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knusperspitze
5 godz. 30 min
Kosaken-Doppelbrot
14j 30 menit
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Lesachtaler Hausbrot
30u. 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14j 30 menit
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Das Powerbrot
4h 20min
Kommissbrot
15h 30min
Rustikales Brotgewürz
5min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min