Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brandteigkrapferl
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 140 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier (Größe M)
- etwas Dille, getrocknet
Lachsfülle und Fertigstellung
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 300 g Räucherlachs, in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 170 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Senf
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 80 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandteig
2hod.
Hühnerleberschnitten
25 Min
Weiße Pariser Spitzen
12h
Bier-Ähren
14h
Frischkäse-Éclairs
2hod.
Steirische Fischsulz
7h
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 godz.
Gsiberger Leberpastete
3h 30 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1 Std. 15 Min
Somloer Nockerl
9 godz.
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2hod. 30min