Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brandteigkrapferl
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 140 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier (Größe M)
- etwas Dille, getrocknet
Lachsfülle und Fertigstellung
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 300 g Räucherlachs, in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 170 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Senf
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 80 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandteig
2h
Räucherforellenmousse mit Gurke
2u. 40min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 Min
Mediterrane Profiteroles
1 Std. 25 Min
Backfisch
40 Min
Windbeutel mit Erbsenmousse
4 Std.
Zucchini-Rolle mit Lachs
2h
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Windbeutel mit Mocca-Sahne-Füllung
2h
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1hod. 15min