Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kochstück
- 30 g Weizenkörner
- 30 g Roggenkörner
- 20 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 25 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 40 g Haferflocken
- 300 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 100 g Wasser, kalt und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreichen
- 10 g frische Hefe
- 340 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 10 g Honig - 10 g Butter, kalt
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 4 EL Sesam zum Bestreuen
- 1 EL grobes Salz zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Gewürz-Zwillinge
16 Std. 30 Min
Kaisersemmeln
15h 45min
Mohnflesserl
14h 30min
Vinschgerl
14h
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18h
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min