Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 200 g Laugenbrezen, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 170 g Milch
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 40 - 50 g Röstzwiebeln
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipps)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 20 - 30 g Paprika in Streifen, Ringen oder Würfel
- Senf für die Dekoration
-
Kren, frisch gerissen für die Dekoration
veya Kren, aus dem Glas (siehe Tipp) - Essiggurkerl für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 742 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feine Streichwurst
14h 30min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Pikantwurst
14h 10min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Salzburger Nockerl
30min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Kugelige Mozarttorte
5 godz. 30 min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Kardinalschnitten
3h