Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Canelones
13h 30 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Albóndigas con sepia
1j 20 menit
Parmentier de batata y pato confitado
50 menit
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Risotto con boletus
30 min
Buñuelos de bacalao especiados
1j
Langostinos al romesco
15min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Rape en salsa americana
1j
Emulsión de patata con pulpo
50 menit