Brandada de bacalao al estilo portugués

Brandada de bacalao al estilo portugués

4.7 267 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
12 raciones

Malzemeler

  • 800 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
  • 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
  • 1 ramita tomillo seco
  • 8 dientes de ajo
  • 450 g de nata (35% de grasa)
  • rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 9.7 g
Kalori 1035.8 kJ / 247.8 kcal
Yağ 18.6 g
Lif 0.6 g
Karbonhidrat 10.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...