Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3224 kJ / 769 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Risotto milanese
35min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Risotto alla Milanese
35min