Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Petersilien-Pesto
- 40 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 25 g Petersilie, abgezupft
- 60 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Salz
- 60 g Rapskernöl
- Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
- 40 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 25 g Butter
- 250 g Nudeln, Sorte Risoni
- 60 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser, kochend heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Olivenöl
- 12 Lamm-Stielkotelettes
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Marinierter Fisch
24h
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Seeteufel in Sauce
1h
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Rindfleisch-Tatar
30min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Auberginen-Dip
50min