Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Petersilien-Pesto
- 40 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 25 g Petersilie, abgezupft
- 60 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Salz
- 60 g Rapskernöl
- Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
- 40 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 25 g Butter
- 250 g Nudeln, Sorte Risoni
- 60 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser, kochend heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Olivenöl
- 12 Lamm-Stielkotelettes
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 Min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min