Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Petersilien-Pesto
- 40 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 25 g Petersilie, abgezupft
- 60 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Salz
- 60 g Rapskernöl
- Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
- 40 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 25 g Butter
- 250 g Nudeln, Sorte Risoni
- 60 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser, kochend heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Olivenöl
- 12 Lamm-Stielkotelettes
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1 Std.
Krebssuppe
45 Min
Caponata-Crostini
4h 40min
Gefüllte Lammbuletten
1 Std. 10 Min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 dk
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 dk
Safraneis mit Pistazie
3h 20min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Zitronenreis
40 dk