Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 463 kJ / 110 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon gravlax
60h 30min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Beurre aux algues
2h 20 min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Chutney aux raisins
25 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 Std. 10 Min
Vichyssoise au haddock
45 Min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1 Std. 15 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3hod. 25min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48sa
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2sa