Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 dk
Soufflé aux asperges
1h 10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Soupe asperge citron
55 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min