Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté carotte-betterave
35min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10min
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Değerlendirme yok
Crème de mâche, brocoli vapeur et sauce aux olives noires
45min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2h 10min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min