Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 godz.
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1 Std. 10 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14h
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 min