Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quicheteig:
- 100 g Dinkelkörner
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 100 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
- Backerbsen oder Bohnen zum Blindbacken
Belag:
- 250 g Wasser
- 350 g Möhren, in 5 mm Scheiben
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 20 g Olivenöl
- 12 Salbeiblätter, in feinen Streifen
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2469 kJ / 591 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Pizza mit Rote Bete
1 godz. 30 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Porreewähe
1 godz. 15 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1sa 20 dk
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1sa 20 dk
Kürbis-Tarte
2h 35min