Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(isteğe bağlı)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (isteğe bağlı)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Pollock and Spinach Lasagne
1h