Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (isteğe bağlı)
- 2 Tbsp runny honey
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 20.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Cheese Biscuits
30 min
Plum Lattice Tart
2 Std. 20 Min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 Std.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min