Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (isteğe bağlı)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1329 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Kedgeree
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Creamed Cod
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min