Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
veya 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
veya 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cashew Chicken
45 dk
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1sa 30 dk
Creamy mustard chicken stew
40 dk
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1sa
Rolled Shoulder of Lamb
2sa 30 dk
Chicken in Yoghurt
1sa
Beef Stroganoff
1sa
Easy Satay Chicken
30min
Beef Teriyaki with Rice
1u. 50min
Braised Pork and Egg with Rice
45 dk
Quick Beef Massaman Curry
40 dk