Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
veya 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
veya 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Peking Chicken
45 min
Easy Satay Chicken
30 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Curry Noodles with Pork
45 min