Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon
- 50 g de beurre
- 550 g de blancs de poireau
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., et 2 c. à soupe (25 g) pour les poireaux
- 4 cuisses de chapon pas trop grosses
- 120 g de riesling
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs (MaÏzena) délayée dans 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2690 kJ / 645 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Charlotte chocolat-banane
24h
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1 Std.
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 Std.
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Garbure
1 Std. 10 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min