Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de lapin
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 branches de thym frais
- 700 g d'eau
- 12 gousses d'ail, non pelées
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles, coupées en deux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin à la moutarde
1 godz.
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Caille aux raisins
45 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 godz. 10 min
Lapin à la provençale
1 godz.
Lapin marengo
1 godz.
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 godz. 15 min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Osso-buco
1 godz. 20 min