Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 4 cailles, désossées et prêtes à cuire
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru
- 400 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, coupées en dés
- 400 g de céleri-rave, coupé en dés
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g d'échalotes
- 20 g de beurre doux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 godz. 30 min
Estouffat toulousain
2ωρ.
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Caille aux raisins
45min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1sa 45 dk
Sauce périgourdine
35 Min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Cailles farcies
1u. 15min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min