Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (une plaquette entière)
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 12.3 g
Alternatif tarifler
Pâte feuilletée maison
1 Std.
Baguette
3h 45min
Tarte tropézienne
3h
Petits pains aux raisins
24h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain au chocolat
24h
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Baguette express
2h 35min
Petits pains au chocolat
13 Std.
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Eclairs choco-café
24h